Не виждам никаква причина за конституционна криза. Има разпоредби в

...
Не виждам никаква причина за конституционна криза. Има разпоредби в
Коментари Харесай

Денков: Не виждам причина за конституционна криза

" Не виждам никаква причина за конституционна рецесия. Има разпореждания в конституцията, чакаме да се изпълнят. Предстои трети мандат, по-късно ще се изпълнят новите разпореждания ", съобщи акад. Денков.

" В институции, които би трябвало да са самостоятелни, има партийно подвластни лица, и то единствено от единия набор. ", сподели още той.

" Има такава инститицуия в др страни, то не е измислено тук както конституционна структура. Работихме по управническа стратегия, огромна част от нея е изпълнена. Ако има проблеми с осъществяването на процдеурата, тогава ще разясняваме. Има още стъпки в процеса. В другите д-ви няма конституционнна рецесия. ", добави той.

" Убеден съм, че е най-добре изборите да се проведат две в едно, първо с цел да не се протака процесът, второ с цел да се спестят пари от бюджета. Тези промени не се вършат за един мандат или едно служебно държавно управление. ", посочи някогашният министър председател.

" Не е наша работа дали да харесваме или да не харесваме служебното държавно управление. ", безапелационен беше още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР