Не видях отворен еърбег, а е имало поне три ПТП-та.

...
Не видях отворен еърбег, а е имало поне три ПТП-та.
Коментари Харесай

Адв. Галентин Грозев за гонката в Стара Загора: Никой в МВР не е ...

„ Не видях отворен еърбег, а е имало най-малко три ПТП-та. Второ – не видях да е комплициран колан. Това лице, с оглед, че 20 минути преди този момент се е движело несъответстващо, евентуално става въпрос за огромна житейска покруса. Човекът е изпаднал в положение, което нито той самият, нито служителите на реда можели да управляват ”, акцентира той.

 

„ Обществото е доста сензитивно към пътния травматизъм и пътните хулигани. Към момента на преследването това лице е изпълнявало дейностите на един пътен гамен. Натрупаните ПТП-та е засилило интензитета на закононарушението, а това е наложило включването на повече полицейски екипи ”, разяснява още юристът.

 

„ Действията на служителите на реда са в следствие най-вероятно вследствие на това, което са видели и чули по малкия екран. Самото задържане е напълно обикновено, отнася се въпреки всичко за някогашен първенец по битка. Човекът е квалифициран да се бори на земя, обикновено е няколко души да се пробват да му сложат белезници. Възможно е в същото време да се използва физическа мощ. Но след слагането на белезниците това лице не е удряно или бито ”, добави той.

 

Той счита, че аргументите за гибелта са вътре в самото лице, не в служителите на реда.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР