Не ви ли се е случвало да разглеждате стари, пожълтели

...
Не ви ли се е случвало да разглеждате стари, пожълтели
Коментари Харесай

25 хипнотизиращи снимки, които показват безумната красота на мъжете от миналото

Не ви ли се е случвало да разглеждате остарели, пожълтели фотоси от албумите на баби или прабаби и да си мислите какъв брой по-различно лъчение са имали хората от предишните столетия. Сякащ аурата към тях е по-специфична, а чертите на лицата им не тъкмо като нашите.

Дали е поради остарялата снимка, поради нравите на другите времена или пък просто, тъй като в предишното хората са имали по-различни черти, само че едно е ясно - нашите прародители са имали една съвсем хипнотизираща хубост!

Днес ще ви разходим ис старите архиви и ще ви покажем фотоси на някои от най-красивите мъже от предишното. Те не са известни, в противен случай - те са били най-обикновени хора, с елементарен и непретенциозен живот, само че са били дарени с безумна хубост и сексапил.

Разгледайте неповторимите фотоси ТУК >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  Каква шапка да изберем съгласно формата на лицето си? Тема ноември 2019 Каква шапка да изберем съгласно формата на лицето си?  Чантите за есен 2019: крокодили, овце и вериги! Тема ноември 2019 Чантите за есен 2019: крокодили, овце и вериги!  13 аксесоара от 90-те, които няма да спрат да се връщат на мода Тема ноември 2019 13 аксесоара от 90-те, които няма да спрат да се връщат на мода Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР