„Не ви ли е неудобно, колеги от ГЕРБ, точно вие

...
„Не ви ли е неудобно, колеги от ГЕРБ, точно вие
Коментари Харесай

Гуцанов: Пътищата се превърнаха в нарицателно на корупцията при ГЕРБ

„ Не ви ли е неловко, сътрудници от ГЕРБ, тъкмо вие да излизате и да говорите за пътища, в случай че пътищата се трансфораха в нарицателно на корупцията през последните 12 години? И в действителност би трябвало да си притежател на “Оскар “, с цел да може да излезеш тук и да приказваш по този метод, тъкмо за пътища. “ Това съобщи националният представител от Българска социалистическа партия, ръководител на Комисията по превоз и известия и член на Изпълнителното бюро на левицата Борислав Гуцанов по време на дебатите в Народното събрание за метода на разплащане на парите за пътните строители.
„ Как ви се коства да имаш налични 710 милиона и да подпишеш контракти за 3 милиарда и 300 милиона? ", попита още той от парламентарната естрада.

Според Борислав Гуцанов единственото рационално решение, което сега може да се направи, е да се платят половината от средствата, а за останалите по най-внимателния метод да се види какво се е случвало и кое се е изпълнило, с цел да бъдат тогава доплатени. „ Тъй като репликата “ремонт на ремонта “ стана точно през тези години и влезе като нарицателно за метода, по който се вършат пътищата в България “, изясни социалистът.
Той прикани сътрудниците си за демонстрация на примирение и разсъдък: „ За да можем в действителност да успокоим целия бранш и пътищата да бъдат в това положение, в което всички български жители желаят да ги видят. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР