Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не

...
Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не
Коментари Харесай

Той нарече кретени всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия

Не би трябвало да се слушат такива кретени. Глупаците никак не ме интересуват и не им обръщам внимание, безапелационен е Фънки

Новината, че Димитър Ковачев-Фънки ще взима пожизнена пенсия от 500 лв., предстоящо провокира бурни безредици в обществените мрежи, където могат да се видят всевъзможни мнения. Рок музикантът, който гледаме сега в " Като две капки вода " е провел с компанията си " София Мюзик Ентерпрайсис " едни от най-печелившите концерти на непознати звезди у нас.

Ковачев е част от листата с над 100 известни български музиканти, който предходната седмица с решение на Народното събрание бяха удостоени с държавни парични награди за особени заслуги към страната и нацията. За заслугите на останалите отличени като Васил Найденов, братя Аргирови, Стефка Берова, Марги Хранова, Кирил Маричков, Камелия Тодорова. Фънки обаче, въобще не се тормози от рецензиите, че не е заслужил държавна пенсия от 500 лв. и твърди, че те са дело на кретени и простаци.

" Радвам се, че съм утвърден. Въпросната премия е основана преди време от царя, а комунягите я отстраняват и в този момент е възобновена. Това ме кара да се усещам още по-гот. Парите, които ще идват, дават някаква финансова сигурност. За страдание ние към този момент слизаме по хълма нодолу, не се катерим нагоре ", споделя той пред " Уикенд ".

А въпрос ксакво мисли за хората, за които пожизнената пенсия е бодил в очите, Фънки е безапелационен: " Не би трябвало да се слушат такива кретени. Глупаците никак не ме интересуват и не им обръщам внимание. За мен е значим жестът. Пак ще кажа, ние остаряваме и слизаме надолу по хълма "
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР