Не трябва да се отказваме от никакви количества газ. Булгаргаз

...
Не трябва да се отказваме от никакви количества газ. Булгаргаз
Коментари Харесай

Делян Добрев: Молекулата на газа у нас е руска, защото идва от Турция чрез посредници

Не би трябвало да се отхвърляме от никакви количества газ. Булгаргаз е оповестила търгове, с цел да не остане страната без газ. Това съобщи пред Нова ТВ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев и добави, че това е вярна политика.

Молекулата на газ у нас е съветска, тъй като той влиза от Турция, а оттова влиза единствено съветска молекула газ.

Нашите танкери са продадени в Турция и Гърция и тук е платен съветски газ от Турция през медиатори, които са свързани с „ Газпром “. Компаниите от които се купува газ са напълно свързани с Русия. Те ни ги продават с 30% надценки, по този начин с 200 млн. лв. е ощетена страната. Това се случва поради неточности на ръководството. Затова Кирил Петков и Асен Василев би трябвало да се тормозят по какъв начин да се отърват от пандиза, разяснява Добрев.

Ние нямаше да имаме проблем с газа, в случай че бяхме приели изискванията на „ Газпром “, с цел да не останем без газ. Водещото освен това ръководство беше сякаш 0 приемливост към корупцията, а се оказаха комисионните, които идват от тези 30% по-скъп газ. Ето ние демонстрираме по какъв начин кабинетът на Петков краде от страната 200 млн. лв.. Докате те не можаха да потвърдят нито една корупционна скица на ГЕРБ, акцентира Делян Добрев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР