Не ти е нужен визуален личностен тест, за да знаеш,

...
Не ти е нужен визуален личностен тест, за да знаеш,
Коментари Харесай

Тест: Кажи ни какво видя ПЪРВО, за да ти кажем какво може да провали ВРЪЗКАТА ти

Не ти е необходим образен личностен тест, с цел да знаеш, че интровертите и екстровертите не всеки път се схващат добре. Понякога просто е мъчно да схванеш непознатата позиция, да вникнеш в мислите и възприятията на другите.
Нормално е интровертите да имат някоя и друга екстровертна линия, също както екстровертите имат и интровертни черти. Ако срещаш компликации във връзката си в последно време, това би могло да се дължи на някоя от твоите скрити интровертни черти.

Следващият личностен тест ще ти помогне да схванеш по-добре себе си и да откриеш къде се корени казусът. Вгледай се в изображението и обърни внимание на първото нещо, което виждаш. То ще разкрие твоите скрити интровертни черти, които могат да основават проблеми във връзките ти.
Резултати:
Ако първо видя... Черепът

Ако си видяла първо черепа, това значи, че от време на време имаш потребност от интервали на тишина. Може да обичаш шумотевицата на всекидневието, само че усещаш, че имаш потребност най-малко от час тишина на ден, с цел да успееш да свършиш всичко, което си си сложила за цел. Проблемът не е, че не можеш да се концентрираш, просто тези спокойни моменти ти оказват помощ да си възвърнеш силата. Винаги изразявай възприятията и потребностите си, даже когато наподобява, че половинката ти не те схваща. Това ще понижи напрежението посред ви.

Ако първо видя... Фигурата с качулка

Ако тя е първото, което е привлякло вниманието ти, това значи, че доста държиш на персоналното пространство. Ти си прелестен сътрудник, а на купони си нормално душата на компанията, само че това не значи наложително, че си като отворена книга за всеки. За теб е извънредно значимо да почитат персоналното ти пространство. Когато стане въпрос да споделиш това с някого обаче, си много внимателна. Страх те е, че по този начин можеш да отблъснеш евентуален сътрудник. Не забравяй, че нямаш право да се сърдиш на някого, тъй като не ти дава нещо, за което в никакъв случай не си помолила.

Ако първо видя... Сабите

Ако първо те са ти създали усещане, това демонстрира, че ставаш раздразнителна, когато нямаш опция за отмора, когато не можеш да отделиш един ден единствено за себе си. Със сигурност си почиваш през уикендите, само че това нормално значи, че прекарваш времето с другари и се впускаш в разнообразни завършения. Ти си от хората, които отиват на отмора и по-късно имат потребност да си починат от нея. Никога не се оправдавай, когато отхвърлиш покана за излизане. Никой няма да се разсърди, в случай че понякога отделяш един ден единствено за себе си, изключително хората, които те познават добре и те обичат.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР