"Не търсим таблоидите, скромни сме, държим се за ръка". Така

...
"Не търсим таблоидите, скромни сме, държим се за ръка". Така
Коментари Харесай

Плевнелиев: Никога не съм имал офшорки и любовници


"Не търсим таблоидите, скромни сме, държим се за ръка ". Така президентът Росен Плевнелиев разказа брака си с журналистката Деси Банова в ефира на bTV.
"Когато съм с една жена, съм с нея до дъно. Въпреки че това е моят втори брак, аз съм в доста положителни връзки с някогашната си жена. Децата също са добре. С Деси не постановяваме нашия дневен ред на никой различен ", добави Плевнелиев.
"Желаем на всички в България здраве, благополучие и триумфи ", изцепи се още президентът, като не пропусна да се оправдае, че няма офшорки и е чист като сълза, макар че не беше запитан за такова нещо.
"Никога не съм имал офшорни сметки, в никакъв случай не съм имал любовници. Всички компликации, пред които минах, останаха в предишното ".
На въпрос по кое време се чака да стане татко още веднъж Плевнелиев призна, че след към две седмици. Той отхвърли да има определено име за наследника му и акцентира, че този избор е на майката. "За мен името на детето едно свещено право на майката. Нека тя да го избере ", добави някогашният държавен глава.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР