„Не търсете връзка между изявлението на Ахмед Доган Ахмед Демир

...
„Не търсете връзка между изявлението на Ахмед Доган Ахмед Демир
Коментари Харесай

Десислава Атанасова разясни какво иска ГЕРБ от Прокуратурата за "Цанков камък"

„ Не търсете връзка сред изказването на Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово,... към профила и сигналът на ГЕРБ до Прокуратурата. Още в петък предходната седмица декларирахме, че ще внесем сигнал и то за да се обясни дали този план е доходоносен и дали този план не рецидив на източване на бюджет “, съобщи в студиото на утринния блок на Нова телевизия Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е... към профила от ГЕРБ.

„ Ако се върна обратно, когато Българска социалистическа партия е управлявала, би трябвало да споменем АЕЦ „ Белене “, „ Цанков камък “ и КТБ “, безапелационна е тя.

Относно настоящия подаден сигнал, Атанасова изясни: „ Формалният мотив е проблем в техническото осъществяване на „ Цанков камък “, откакто 7 години този план основава на НЕК проблем във връзка с пробива в чашката на язовира “. По думите й, името на Ахмед Доган не участва в сигнала на ГЕРБ. Единствено Прокуратурата може да разпореди експертиза и да се произнесе, изясни депутатката. Относно това за какво преди 7 години не е имало позиция от страна на Борис Велчев   Борис Владимиров Велчев е роден в София. Доцент, лекар по... към профила и Прокуратурата, Атанасова съобщи, че е редно за това да се пита самата институция, а не ГЕРБ. „ Сега има нови условия “, добави още тя.

„ По-важното е нещо друго. Такива огромни планове костват милиарди. Парите за „ Белене “ и за КТБ са равни на парите нужни за пенсии за всички пенсионери за една година. Парите за „ Цанков камък “ са повече от средствата, с които може да се индексират пенсиите, което желаеха от Българска социалистическа партия. Това са обстоятелства, не идват избори “, съобщи Атанасова.

Депутатката от ГЕРБ не знае какво се случва в Движение за права и свободи и дали има разнобой в партията по отношение на появяването на слуха, че Ахмед Доган ще бъде задържан, а по-късно самият той излиза и декларира да бъде оставен на мира и че всичко са измишльотени. Тя съобщи, че се интересува само от дейностите на ГЕРБ и подсети, че партията е поредна във всичките си решения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР