Не стига, че от участията й нямало никакъв финансов ефект,

...
Не стига, че от участията й нямало никакъв финансов ефект,
Коментари Харесай

Палавата Сузанита Не Си Премери Силите И Изгоря Жестоко! Вижте Какъв Провал Я Сполетя

Не стига, че от участията й нямало никакъв финансов резултат, скандалджийката обсипвала с капризите си всичко живо на към и се държала като Мадона. Изречения й постоянно съдържали повелителен звук, а изречения от вида на " Ти знаеш ли коя съм аз? ", можели да се чуят постоянно в диалог с нея, споделят от личния състав на заведенията, където са имали неблагоразумието да я поканят.

Майката на малолетната певица, която се изживявала като нейн управител пък считала, че кариерата на дъщеря й може да се ръководи като магазинчето за облекла, което до скоро въртяла.

За нея не било значимо да се " зарежда с нова стока " (разбирай нови шлагери, б.р.), а трябвало да се продаде остарялата с понижение. Затова и тя постоянно варирала в цените за участия на щерка си.

Понякога желала два бона, от време на време правела ликвидация и пускала " стоката " на хилядарка. Сега Сузанита подготвяла нов " шлагер ". Колаборацията щяла да бъде с " прочут съветски рапър ", който самичък изискал контакт с дъщерята на Орхан Мурад.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР