Не спирам да ги мисля нещата - как, откъде и

...
Не спирам да ги мисля нещата - как, откъде и
Коментари Харесай

Краси Бислимов: С тази база не сме за никъде, едва ни дават лиценз и за Втора лига!

" Не спирам да ги мисля нещата - по какъв начин, от кое място и какви играчи ще вземем ", разгласи Красимир Биелимов, който още веднъж е отпред на Спартак Пл. Той се завърна като старши треньор на отбора, само че няма да има доста време да направи нещата както желае. До началото на шампионата във Втора лига остават три дни. Плевенчани са посетители на Марица в събота.

" Ще ни е доста мъчно, тъй като те са сериозен тим. Но ще би трябвало да се оправим. Не се тревожа. Все още обаче се запитвам за какво трябваше да се стига дотук... ", продължи някогашният бранител.

" Три години градихме и вместо да продължим - направихме противоположното. Счупихме всичко. Сега би трябвало да лепим частите. Яд ме е, тъй като можеше да продължим да подвигаме равнището. А в този момент ще стартираме от нулата. Не желая да споделям тежки думи, само че все едно нямаме тим. Зимата са напуснали съществени хора, а селекция не е направена. Смятали са, че ще се оправят единствено с юноши. Не може обаче момчета без опит да се хвърлят по този начин. Трябва да се постановат деликатно. Хубавото е, че ще работя с Васко Шопов, който е и състезателен шеф. С него се разбираме добре. Сега сме се захванали със селекцията. Както споделих - умуваме ги нещата. Не обичам да върша взаимни отстъпки и не бих направил, в случай че не ставаше дума за Спартак Плевен. Това е моят тим. Обичам си го ", сподели още Бислимов за " Мач Телеграф ".

" Целта ни е оставане в групата. Такава бе и през предишното състезание, само че събрахме много точки и някои се заблудиха. Аз много пъти съм казвал, че с тази база не сме за на никое място. Едва вземаме лиценз за Втора лига, а за Първа не може и дума да става. Няма и къде да упражняваме. Нещата се усъвършенстват, само че постепенно. Мариян Иванов не може самичък да направи подобен ремонт ", сподели още Бислимов.
 Спартак (Плевен) с основни рокади в ръководството
Спартак (Плевен) с основни рокади в ръководството

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР