Не смятам, че трябва да има нови избори нито за

...
Не смятам, че трябва да има нови избори нито за
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Не би трябвало да има нови избори нито за кмет, нито за СОС

" Не считам, че би трябвало да има нови избори нито за Общински съвет, нито за кмет. Но въпреки всичко ние ще изакаме съдът да се произнесе ".

Това съобщи в ефира на Нова кметът на София Васил Терзиев.

" Не мога да се меся в работата на съда, само че ще се съобразим с решението. Едно обаче се вижда ясно, че в случай че има някой ощетен, това съм аз, тъй като моят брой гласове би повишен при едно броене. Но това не е фокус на мен и на екипа, ние се борим с ежедневните проблеми на София и когато пристигна решението на съда, ще се съобразим с него, добави Терзиев.

По мотив съвещанието на СОС в четвъртък вечер, на което бяха гласувани комисиите, Терзиев дефинира като " опит да има една спирачка за всичко, което ние вършим ".

И изясни, че кметът има естрада - когато една добра концепция за града е обоснована, и когато е заложена като политика в бюджета, ще се наложи на другата страна да изяснява за какво я неодобрява. Защо биха споделили " не " на нещо, което е участвало в тяхната стратегия - на решение на казуса с Витоша, за потребление на минералната вода, за детските градини.

,,Прозрачността лекува най-добре сходни недъзи``, изясни той. Затова той и съветниците на ПП-ДБ-СС щели да дават публичност на всички тематики и проблеми.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР