Не сме взели още решение за изгонването на посланик Митрофанова

...
Не сме взели още решение за изгонването на посланик Митрофанова
Коментари Харесай

Вицепремиерът Калина Константинова: Не сме взели още решение за изгонването на посланик Митрофанова

" Не сме взели още решение за изгонването на дипломат Митрофанова към този миг. "   разяснява в " Още от деня " по Българска национална телевизия вицепремиерът Калина Константинова.

" За войната водим договаряния с европейските сътрудници за обща подкрепна рамка, тъй като цялото европейско семейство е изправено пред това предизвикателство. Заедно ще бъдем по-силни. Едно много съществено количество бежанци минаха през България. Около 150 хиляди са минали гланицата все още. От тях 67 хиляди са на територията на страната. За този тип вълна изградихме един нов свят, един нов метод за регистрация, трябваше да създадем такива механизми да изградят своето предпочитание и достъп до филантропична помощ. Нямахме заварена подготовка. 

ПоЧерноморието има най-вече настанени, от една страна поради програмата за настаняване и непосредственост до границата. 

За 40-те лв. преди 3 седмици взехме решение да се дават на хотелиерите при тяхното отчитане. До 15 април това важи за всички украински жители. След 15 април могат да се регистрират разноските за краткотрайна протекция. За този месец ще се заплати на всички хотелски бази. 

Около 10 млн.лв. се дават за всички регистрирани нощувки до в този момент, това е образец за сполучливо публично- частно партньорство. Когато тези хора са уязвими групи, в този миг са от държавния бюджет средствата. В Полша е съществено ситуацията. Очаква се подкрепяне в идващите месеци. 

Трябва да се погрижим за тези хора, имаме ангажимент да предоставим помощ за една година и 6 месеца най-много, само че това може да се промени. Над 66% от тях имат предпочитание да започват работа незабавно. За децата би трябвало да се погрижим да влязат в детски градини, към 63 000 деца може да одобри просветителната система, а за детските градини съвсем няма места и работим за по-гъвкави правила, също за наставнически кооперативи. Всяка рецесия е и опция, рецесията дава светлина върху дефицитите. Предвиждаме основаване на по-гъвсави условия от вида на наставнически кооперативи, наемане на родителите, само че това са средносрочни ограничения, приобщаването ще стане измежду българските дечица " - добави заместител - министър ръководителят.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР