Не сме се събрали с Елвиса, каза пред Телеграф“ певицата

...
Не сме се събрали с Елвиса, каза пред Телеграф“ певицата
Коментари Харесай

След любовното клипче и слуховете, че е бременна: Емануела разкри дали се е събрала с Елвиса

Не сме се събрали с Елвиса, сподели пред „ Телеграф “ певицата Емануела. Тя добави, че в случай че това се случи, първа ще излезе и ще го заяви.
Романс

Видеоклип по какъв начин участникът от " Игри на волята " Мартин Николов, с прякор Елвиса, награбва фолкфурията Емануела в столична дискотека обиколи мрежата. В него двамата са дружно, а той нежно я прегръща, като даже се навежда и целува корема й. Това провокира вълна от мнения в мрежата, че двойката още веднъж е дружно, а Емануела даже е бременна. Видеото с любовната сцена се завъртя първо в Тик-Ток, а след това обиколи всички обществени мрежи, като създателят му твърди, че любовната заигравка е от последния уикенд. „ По всичко проличава, че видеото, в което разменят обятия и целувки, в действителност е настоящо, защото за декор върви най-новата ария на Емануела, а парчето излезе едвам преди десетина дни “, разясняват консуматори в интернет.

Рейтинг

„ Клипчето е остаряло, а някой явно се пробва да натрупа на наш тил гледания и рейтинг “, изясни още певицата. Като не пожела да разяснява какви са връзките й с предприемача все още.

Припомняме, че предприемачът и певицата имаха бурна 6-годишна връзка, която завърши преди няколко месеца. Само преди дни пък при отговори на въпроси в Instagram Елвиса даде да се разбере, че романсът му с Емануела е затворена книга. Междувременно хубавицата с изумрудени очи се сдуши с миската Моника, която се изпокара с Мартин в сезон 5 на " Игри на волята ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР