Не сме огорчени, че не получихме третия мандат. Това заяви

...
Не сме огорчени, че не получихме третия мандат. Това заяви
Коментари Харесай

БВ не са огорчени заради третия мандат


Не сме огорчени, че не получихме третия мандат. Това съобщи водачът на " Български напредък " Стефан Янев пред БиТиВи.

След като третият мандат за сформиране на държавно управление, би трябвало да участваме в разговор, в който, допускам, че ще бъдем поканени и да се търсят решения, изясни Янев. Той добави, че в последна сметка откакто решението е взето, е значимо да се положат напъните да има разговор и да се получи резултат, който българските жители чакат.

Това, че сме изразили подготвеност и сме показали диалогизъм, не значи, че безусловно сме били вторачени в третия мандат за сформиране на държавни управления. Е дна парламентарна група с 12 депутати мъчно може да приказва за политики, които да бъдат чути от другите партии , уточни Стефан Янев.
 Борисов: Българска социалистическа партия да си вършат държавно управление, само че без ГЕРБ
Борисов: Българска социалистическа партия да си вършат държавно управление, само че без ГЕРБ

Разделителните линии сред другите последователно падали, а ГЕРБ имат решение

Лидерската среща, която провежда Българска социалистическа партия, няма за цел да реши всички въпроси, а  да дефинира главните насоки на бъдещия градивен диалог, който ще се организира от разнообразни експерти в разнообразни групи. ще има за цел да се види до каква степен ще може да се разчита, че в случай че се образува болшинство, доколкото то ще може да работи по цели, изясни Янев. Към сегашния миг обаче БВ не са получили покана от страна на социалистите.

Той си приказва с всички водачи на партии в Народното събрание. Стефан Янев счита, че подписването на съдружно съглашение за предстоящ кабинет е рационалното решение , като " Български напредък " няма да слагат червени линии по време на лидерската среща с Българска социалистическа партия. Той настоя да има държавно управление, което да взема решение проблемите на хората.

Според него в Народното събрание се трансформирал от началото на 48-то Народно заседание и има някакъв разговор.
 Мартин Димитров: Вървим към служебна президентска република
Мартин Димитров: Вървим към служебна президентска република

От самото начало Радев е възнамерявал да връчи третия мандат на БСП
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР