Не сме имали контакт с партията на Стефан Янев, коментира

...
Не сме имали контакт с партията на Стефан Янев, коментира
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Не сме имали контакт с партията на Стефан Янев

Не сме имали контакт с партията на Стефан Янев, разяснява пред БТВ съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов във връзка решението на Вътрешна македонска революционна организация да предложения на среща всички " българофилски " обединения в явна подготовка за изборите на 2 октомври.

" Има Такъв Народ, и " Български напредък " бяха упоменати чисто фигуративно, в случай че считат, че мястото им е в едно обединяване на българофили, биха могли да се заявят. Не е имало договаряния с Има Такъв Народ. Идеята беше да се компенсира яркия недостиг на партии, които зачитат националния интерес в последните Народни събрания ", уточни Веселинов.

От партията на Слави Трифонов към този момент обявиха, че на изборите на 2 октомври излизат " сами против всички " и  изрично отхвърлиха изказванията, че следва коалиция с Вътрешна македонска революционна организация.

„ На нашата покана откликнаха четири обединения. Става дума за КОД, НФСБ, „ Движението за директна народна власт, както и „ Общество за нова България “ – обединения, които са от консервативно патриотичния набор ", разгласи Веселинов. Той добави, че към Има Такъв Народ е имало единствено обществено декларирана покана.

По мотив рецесията с доставката на природен газ за страната евродепутатът и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки посочи пред Нова тв, че в обществено политическия живот на България има две групи сили, от които зависи разрешаването на рецесията. По думите му тези групи не се интересуват от интереса на българските жители. 

“Няма нито една декларирана политическа мощ, която да пази единствено и само интереса на българските гласоподаватели - едните слушат американското посолство, другите - съветското. България би трябвало да търси разновидности да не зависи от един снабдител. Много дълги години зависимостта от един снабдител беше извор на политческа корупция, която формираше български държавни управления ”, счита Джамбазки. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР