Не си представяхме тази картина, тъй като през първото полувреме

...
Не си представяхме тази картина, тъй като през първото полувреме
Коментари Харесай

Азрудин:доволен, Любо Пенев гледал друг мач

Не си представяхме тази картина, защото през първото полувреме играхме добре, създадохме положения, сподели след мача с Царско село треньорът на Ботев Азрудин Валентич..

" Отбелязахме едно попадение, стигнахме и до още ситуции. Доволен съм от представянето на играчите преди почивката. След това получихме гол, само че успяхме да създадем доста обстановки. Демонстрирахме, че желаеме да спечелим срещата и го направихме.

Сега отиваме към паузата с още три точки в актива. Това ни прави по-щастливи. Когато пристигнах в Ботев имаше сериозна меланхолия във всички. Сега е радикално друго. Много работим, събираме точки. Трябва да сме едно семейство. Нуждаем се и от поддръжката на почитателите. Ние работим доста и желаеме да ставаме все по-добри и по-добри.

Наясно съм с капацитета на Ботев. Футболът би трябвало да ти носи приятност. Това е нов тим - на 11 месеца. Мисля, че трима нови играчи е нещо изцяло постижимо. Трябват ни футболисти във всяка една линия. Те би трябвало да ни подобрят, а освен да попълнят броя. В съвършения сюжет - ще вземем трима. Имам напълно естествени връзки с Антон Зингаревич. Когато подписах контракта си споделих, че желая да играя с Ботев в Европа, така че по тази причина и работя ", приключи Валентич.

Треньорът на Царско село Любо Пенев очевидно бе гледал различен мач, споделяйки: " В никакъв случай не заслужавахме да загубим. Поздравявам и двата тима. За страдание още веднъж вкарахме по-малко, в сравнение с допуснахме. Аз съм оптимист. Изиграхме един добър мач. Имахме моменти, в които бяхме малко по-затворени, само че имахме своите шансове. "
Свързани вести Ботев потрепери с Царско село за 2:1 в 90-ата Голям проблем в Ботев: Трима навън, Неделев под въпрос за Царско село
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР