Не си мислете, че Бойко Борисов ще влезе в парламента

...
Не си мислете, че Бойко Борисов ще влезе в парламента
Коментари Харесай

Румен Христов: Борисов влиза в парламента като лидер, а не заради облаги

Не си мислете, че Бойко Борисов ще влезе в Народното събрание поради имунитета. Той влиза като водач. Мястото му е там и евентуално ще си води парламентарната група. Това съобщи пред БНР водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

По думите му Борисов е водач на партия и постоянно е водил листи. Това, че в този момент е взел решение да взе участие в работата на Народното събрание е нещо обикновено и разумно, разясни той.

Според него бившият министър председател не е влезнал в последните два Народното събрание, с цел да не нервира останалите политически субекти и с вяра, че ще може да се реализира съглашение с тях за държавно управление.

Румен Христов уточни, че задачата пред ГЕРБ-СДС е първото място на предварителните избори през април. Лидерът на Съюз на демократичните сили акцентира, че регистрирането на листите на обединението е минало без да се подвига звук, тъй като не е имало недоволни.

Христов бе безапелационен, че България има потребност от постоянно държавно управление. Ако нямаш постоянно държавно управление, нямаш и парламент. Всички неща, които касаят стратегическите цели на България и би трябвало да бъдат облечени законово, не могат да се случат без парламент. Най-важното е да подобрим методът, по който българите живеят - да овладеем инфлацията и да решим казуса със стандарта на българските жители, разясни той.

Като съществени цели пред страната Христов уточни влизането в еврозоната и Шенген, както и заставането на вярната позиция във връзка с войната в Украйна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР