Не си мечтаех да стана звезда, учех за учителка, обясни

...
Не си мечтаех да стана звезда, учех за учителка, обясни
Коментари Харесай

Джени Бергрен от Асе of Base: Благодарна съм на феновете и на живота, който имам

Не си мечтаех да стана звезда, учех за учителка, изясни певицата от известната група от 90-те

Асе of Base продължава да съществува от 90-те години до ден сегашен. Това съобщи в особено изявление в „ Тази неделя “ по певицата от групата Джени Бергрен.

„ Като всяка друга тайфа сме минали по този път и имахме проблеми. Трудното при мен беше, че си мълчах през множеството време и не споделях къде съгласно мен са проблемите. Мълчах и напусках стаята. Бях дипломата и моята задача беше не всички да са щастливи, а да останем дружно “, споделя тя.

„ Ние имахме голям шанс и това няма нищо общо със стремежите или фантазиите ни. Аз не си мечтаех да стана звезда. Бях тръгнала да изучавам за гимназиална учителка или да стана доктор и да работя в болница, само че бързо осъзнах, че това няма по какъв начин да се случи, тъй като доста отсъствах и непрекъснато бях по турнета. Успехът ставаше все по-голям - пробихме в Дания, Норвегия, Германия, за която споделяха, че е един от най-големите пазари, Англия, Америка. И откакто станахме известни в Англия, станахме известни в родината си “.

„ Обикновено напрежението идваше извън, а не от вътрешната страна. Проблемът постоянно беше, че издателите ни желаеха нещо, което ние не искахме да запишем “, изясни певицата.

„ Тази година ставам на 50 и съм доста признателна на живота, който имам с помощта на Асе of Base и всичко, което ми дадоха почитателите “, добави Джени Бергрен.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР