НЕ се стряскайте от заканите на ГЕРБ за протест или

...
НЕ се стряскайте от заканите на ГЕРБ за протест или
Коментари Харесай

БОЕЦ: Марионетките на Борисов се страхуват от затвора, утре ще почнат да се предават едни други

НЕ се стряскайте от заканите на ГЕРБ за митинг или протести. Борисов и неговите калинки, марионетки, ПКП-та, обръчи и съучастници знаят какво са правили, знаят какъв брой са откраднали, знаят какви закононарушения са направили, знаят по какъв начин са пълнили чекмеджетата и в този момент страхът е в техните сърца. Страхуват се от белезниците и пандиза. И още на следващия ден ще почнат да се предават едни други, с цел да спасят личните си кожи. Способни са, несъмнено на всевъзможни мерзости и бойците и жителите би трябвало да сме подготвени да дадем отпор, в случай че се опитат да хвърлят страната в безпорядък и безредица.

Те се борят да запазят откраднатото и да се спасят от пандизите, ние се борим за правдивост. В тази борба постоянно чистата идея побеждава най-после.

Девет години посветих от живота си дружно с БОЕЦ и хиляди непримирими жители да върнем нормалността, справедливостта и демокрацията в родината ни. И платихме цената за своите борби, само че към този момент виждаме и резултати. Две години натискахме институциите по сигнала на БОЕЦ за пачките и кюлчетата, по който бяха разпитвани Борисов, Горанов, Менда Стоянова и Арнаудова и през днешния ден същите за арестувани. БарселонаГейт ни лиши 4 години. ЦУМгейт пет години... Важното е да не се отхвърляме и да си водим борбите до край. А бойците го можем.

Не би трябвало да забравяме обаче, че до момента в който Гешев стои на своят пост правдивост не може да има. Докато Пеевски, Доган и Цацаров са недосегаеми правдивост не може да има. Днес би трябвало да се поздравим с арестите на Борисов, да поздравим и Министерство на вътрешните работи и Рашков за дейностите им в съответния случай. Но би трябвало да продължим и да не стопираме.

Следващият би трябвало да е Гешев, след него Цацаров, Пеевски и тн.

Очаквайте още на следващия ден и през идващите дни новите разкрития на БОЕЦ за закононарушенията на Гешев и ще имаме потребност от поддръжката на всички жители, с цел да спечелим тази най-важна борба. Трябва дружно да пробием и медийното затъмнения и омертата на мисирките. Ще е нужно и Министерство на вътрешните работи да работи по същият метод. И няма какво да ни спре. Имаме исторически късмет да отстраним мафията от властта и ще го създадем.

Битката продължава!

БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР