Не се притеснявам от коронавирус, специално за мен всичко е

...
Не се притеснявам от коронавирус, специално за мен всичко е
Коментари Харесай

Янка Рупкина не се бои от коронавируса

" Не се тормозя от ковид, особено за мен всичко е обикновено ", показа Янка Рупкина, разбра HotArena.

Тя разкри, че спокойствието й значително е подбудено от обстоятелството, че е дипломирана здравна сестра. " Хората, които като мен са приключили сходни курсове, както и всички медици, би трябвало да одобряваме по-спокойно всичко. Болести има доста, би трябвало да ги одобряваме за нещо обикновено и да се борим против това, с цел да премине по-бързо тази вълна ", споделя още именитата национална певица пред " България през днешния ден ". 

82-годишната бургазлийка приканва хората да се пазят и да си оказват помощ. По думите й по различен метод няма да излезем от рецесията с COVID-19. " Вирусът пристигна и ще си отиде. Трябва да сме мощни и да се борим. Иначе отчая ли се човек, отпусне ли се, става неприятно. Нека да одобряваме нещата за естествени. Благодарение на своето здравно обучение Янка Рупкина съумява да избави няколко човешки живота. " Вярно е, да. Спасила съм 6-7 души. Във Варна един път беше примрял човек на улицата. Хората единствено го следиха, аз го спасих. Спасявала съм 5-6 пъти моята майка ", споделя Рупкина.

Легендата си спомня, че първият надпис, който прочита при идването си в София, е " Съединението прави силата ". Именно за това приканва Рупкина. " Трудно е ситуацията, само че би трябвало да се борим. Ние българите сме яки, борили сме се за всичко и постоянно сме побеждавали. Ще победим и в този момент този вирус. Пожелавам на всички българи по света и у нас да се поддържаме едни други ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР