Не се притеснявам дали ще ми се получи или не

...
Не се притеснявам дали ще ми се получи или не
Коментари Харесай

Христо Петков призна към какво го тегли най-много в Капките

Не се тормозя дали иска ми се получи или не даден облик. Ядосвам се, когато внезапно изключа и объркам текста, който по принцип си го знам. Почти всякога ми се случва, до момента в който съм на сцената на Капките. Готвиш се цяла седмица за едни три минути на сцената, много е интензивно.

Това разяснява пред Нова тв Христо Петков - седмичният победител в шоуто " Като две капки вода ".



Гледам от всеки облик да науча по нещо. Навсякъде имаше някакво предизвикелство, чувството е забавно. То и по тази причина се навих да го върша, само че не скърбя, уточни той.



Има някои песни, които са прекомерно надалеч от мен. Работя доста, само че в случай че песента е доста далечна, няма значение какъв брой грим са ти поставили, мъчно се влиза в подобен облик. Пътят към положителната реплика не през грима. Мен непрекъснато ме тегли да скалъпвам, вместо да подражавам изпълнителя, което не е доста добре, уточни той.



Извън Капките сега работя по една пиеса, която се споделя " Хага " - повече няма да издавам. Но тематиката е доста забавна и настояща, нещо като политическа ирония. Чакам да свършат Капките и към този момент да си отида на майта си сцена, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР