Не се очаква ФА да накаже Ема Хейс, след като

...
Не се очаква ФА да накаже Ема Хейс, след като
Коментари Харесай

Футболната асоциация на ФА взе решение относно „блъскането“ на Ема Хейс на Йонас Ейдевал след загубата на Челси от Арсенал

Не се чака ФА да накаже Ема Хейс, откакто наподобява, че блъска мениджъра на Арсенал Йонас Ейдевал в разгорещените последствия от шампионата за дами в неделя Финал за Купата на лигата.

Треньорът на Челси Хейс беше забелязан да се сблъсква с Ейдевал, откакто нейният тим загуби с 1-0 в продълженията, резултат, който постави завършек на очакванията на сините да запечатат четворна победа в последния си сезон като управител. След спорния случай Хейс продължи да се кара на боса на Арсенал пред телевизионните камери, до момента в който съответните им играчи се ръкуваха.

По време на конференцията си след мача, гневен Хейс упрекна Ейдевал, че демонстрира " мъжка експанзия " на тъчлинията. 47-годишната състезателка, която ще поеме женския народен тим на Съединените щати в края на този сезон, добави: „ За мен това е недопустимо да се изправя пред играчите.

„ Аз “ отчаян съм и споделих това на Джонас. Не мисля, че е добре да се държиш по този начин. Той получи жълт картон и евентуално трябваше да бъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР