Не се меся по никакъв начин в работата на правоохранителните

...
Не се меся по никакъв начин в работата на правоохранителните
Коментари Харесай

Румен Радев: Справедливостта не възтържествува, докато не се произнесе съдът

Не се меся по никакъв метод в работата на правоохранителните органи, само че справедливостта не спечелва, до момента в който не се произнесе съдът. Това е по закон. Не мога да кажа дали ще има още арести. Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев, който е на посещаване в Стара Загора, по отношение на интервенцията на ГДНП и осъществените арестувания на Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов.

В отговор на въпрос би трябвало ли България да даде оръжия на Украйна, президентът посочи, че страната ни би трябвало да бъде солидарна с украинския народ и да оказва помощ с каквото може.

" Но който вземе решение за даване на въоръжение на Украйна и по този метод въвлича България във войната, би трябвало да може да се изправи пред обществото и да изясни какъв е рискът и каква е цената. Защото цената постоянно се заплаща от жителите, а не от политиците ", безапелационен бе Румен Радев.

Президентът бе запитан дали, в случай че зависи от него, би дал на Киев ракетни комплекси за противовъздушна защита.

" На първо място нашата съществена задача е да не допуснем българските жители и нашите стратегически обекти, като АЕЦ " Козлодуй ", да останат без противовъздушна защита. На територията на прилежащи страни падат дронове със заряди в тях. Ние не би трябвало да позволяваме това да се случи на територията на нашата страна ", добави Радев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР