Не се чувствам в безопасност, но не мисля и че

...
Не се чувствам в безопасност, но не мисля и че
Коментари Харесай

Христо Грозев предм bTV: Когато Кремъл дава успокоения, тогава трябва да се притесняваш


„ Не се усещам в сигурност, само че не мисля и че съм в по-голяма заплаха в сравнение с съм бил през последната година и половина.

Тогава получихме информация от разнообразни източници, близки до Кремъл, че сме „ прелели чашата на търпението “ на президента Путин и той е сложил задача да се оправят с организацията „ Белингкат “ “.

Това разяснява извънредно пред bTV журналистът Христо Грозев след чуването през вчерашния ден на съветския дипломат Елеонора Митрофанова в Министерството на външните работи.

„ Това, което се случи през последните дни, сложи на обществена видимост терзанията, които имаме за всички наши сътрудници “, сподели още той.

„ Виждам цялостно вътрешно несъгласие в думите на Митрофанова. Твърденията ѝ бяха спонтанни и неподготвени. Дори в съветските медии беше напълно пропуснато нейното благопожелание да не идвам в Русия. Това значи, че тя сама си е разрешила повече от това, за което има право. Не ме успокои. Когато пристигна от Кремъл каквото и да било утешение, че си в сигурност, тогава по-скоро би трябвало да започнеш да се притесняваш “, разяснява Грозев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР