Не считам, че това е заради протестите, а заради тренда

...
Не считам, че това е заради протестите, а заради тренда
Коментари Харесай

Току-Що Ни Поляха С Ледения Душ За Цените На Горивата! Ето Какво Ни Очаква

Не смятам, че това е поради митингите, а поради тренда на нефта. По думите му тематиката за цените е много притеснителна, когато се разяснява в общественото пространство. През последната една година при условно постепенно повишаване на цените, само че стабилно, за интервала април - октомври, цените в България изоставаха доста, означи Живодар Терзиев.

" Държавата е сътрудник в търговия на горива на 50%, в някои случаи на 55%. Предвид че страната прибира половината от крайната цена на потребителя под формата на данък и Данък добавена стойност, изцяло обикновено е страната да взе участие в този развой ", счита още Терзиев.

" За картел на горива не може да се приказва, тъй като страната има присъединяване от 50% в " Лукойл ". Това е несериозно. Акцизът е най-нисък у нас и това никой не го отхвърля. Ако той се увеличи и цените ще скочат ", разясни още Терзиев.

На въпрос дали са ударени дребните хранилища и търговците на горива, той изясни, че след ерата на господин Танев, поддръжката на един склад не е на ниска цена мероприятие. " Няма интерес към сходни операции, тъй като това не е стопански преференциално ", обясни той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР