Не само че не се притеснявам от проверки, но и

...
Не само че не се притеснявам от проверки, но и
Коментари Харесай

Росен Христов: Служебното правителство си свърши работата по Плана за възстановяване

Не единствено че не се тормозя от инспекции, само че и съм горделив с постигнатото. Това съобщи енергийният министър Росен Христов по Българска национална телевизия.

" Виждам работа в Народното събрание, която е обвързвана с битка с президента, а не това, за което ги е пратил народът ", съобщи Христов и прикани депутатите да работят повече по законопроектите, свързани с Плана за възобновяване и резистентност. По думите му служебното държавно управление си е свършило работата по тематиката.

Христов чака да бъде образувано по-скоро постоянно държавно управление.

" Нужни са ни дълготрайни вероятности, с цел да можем да изпълним измененията през идващите години ", съобщи Христов.

Според него при първото служебно държавно управление фокусът е бил да бъде извадена страната от енергийната рецесия и да бъде отстранена зависимостта от Русия, а при второто - дълбока евроатланическа интеграция с лидерска роля.

Христов регистрира като заслуга на служебното държавно управление свалянето на цените на горивата на " Лукойл ".

" Накарахме " Лукойл " да си заплаща налозите в България, подписахме няколко знакови интернационалните съглашения за инфраструктура, тъй че да сме обезпечени за дълготраен интервал. Второто сегашно служебно държавно управление подписа дълготрайни контракти с водещи производители и снабдители на газ, директни, без медиатори, напълно не-руски газ ", съобщи Христов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР