Не съм участвала в луксозна командировка, а имах удоволствието, гордостта

...
Не съм участвала в луксозна командировка, а имах удоволствието, гордостта
Коментари Харесай

Социалната зам-министърката Росица Димитрова за луксозната си командировка: Няма да влизам в обяснителен режим

" Не съм взела участие в първокласна командировка, а имах удоволствието, гордостта и достойнството да вземам участие в 11-та конференция по проблемите на хората с увреждания ", изясни по bTV зам.-министърката на обществената политика Росица Димитрова, против която скочиха хората с увреждания.

Поводът беше нейна командировка в Ню Йорк преди дни за присъединяване в конференция, където дружно с още една чиновничка са споделяли " позитивния опит и постигнатите резултати в България " за правата на хората с увреждания и деинституционализацията на децата с увреждания.
Майките на деца с увреждания по това време бяха в палатковия лагер, а общественият министър Бисер Петков разговаряше с тях и се опитваше да откри излаз от рецесията. Двете дами от общественото министерство пък пътували в бизнес класа, вместо в елементарна, а разликата е 6 хиляди лева Билетите били купени ден по-рано, по тази причина били толкоз скъпи.
" Не мога да кажа какъв брой коства билетът ", сподели Димитрова, а водещият й напомни - 8300 лева Има такива права, които са написани в подзаконов акт и разпоредба, изясни за командировките Димитрова. " Не желая да трансформирам диалога в пояснителен режим за какво съм пътувала първа класа. Не мога да кажа за какво е платен в последния миг, значимото е, че сме имали присъединяване ", сподели тя в отговор на поисканата й оставка от майките на деца с увреждания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР