Не съм си купувал маска. Ако се докаже, че има

...
Не съм си купувал маска. Ако се докаже, че има
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Няма как да се затвори COVID-19, все едно да затвориш вятър в чувал

Не съм си купувал маска. Ако се потвърди, че има ковид у нас - то това ще е: да затворят един злощастник в болница и да му дават медикаменти. Той може и да си е затворен и у дома. Представете си: летите с един инфектиран в самолета към 4-5 часа. После ви мерят температурата, инфектираният го отделят, а вие се качвате в метрото, ето по този начин се популяризира вирусът. Това съобщи в ефира на Нова телевизия доцент доктор Атанас Мангъров във връзка ковид и неговото разпространяване. 

Той се пошегува, че е най-добре стадион " Васил Левски " да бъде заварден и вътре да седят всички, които се връщат от чужбина. " Всяка година го играем това с морбили и с грип, колкото съумяваме да се оправим с тях, толкоз ще се оправим и с този вирус. Не разбирам за какво хората си предизвикват това нещо. Пазарите са в потрес, администрацията на Тръмп работи най-адекватно и минимизират загубите ", съобщи още Мангъров. 

Доц. доктор Андрей Чобанов от Лабораторията по пробна имунология към Българска академия на науките съобщи, че е изцяло склонен с Мангъров. " Логично е COVID-19 да си уголемява географията ", съобщи още той. Чобанов се пошегува, че се защищава с пиенето на алкохол и също съобщи, че няма и не носи маска. 

" Някои експерти работят все едно идва чума или ебола. Няма по какъв начин да се затвори този вирус, това е все едно да затвориш вятър в чувал ", съобщи Мангъров. 

" Наскоро кацнах в Брюксел и не видях никаква суматоха. Термокамерата на летището ще откри върха на айсберга, а точно температурата. Паниката не оказва помощ, а кара хората да се съмняват от ден на ден и повече. Няма по какъв начин ограниченията да бъдат съответни, поради непрекъснатия продан на хора ", изясни Чобанов.

" Този вирус ще изчезне, когато се затопли, само че здравните управляващи не смеят да го кажат. Не би трябвало да забравяме, че той нанася стопански вреди, а всички ние ги плащаме ", съобщи Мангъров. 

По думите му най-важното е, че тази коронавирусна зараза няма да ни се размине, само че най-уязвими са възрастните хора. " Нека те да не излизат. Когато някой се върне от Италия - да не върви да нацелува баба си и дядо си, а да си стои в къщи ", разясни още той. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР