Не съм разочаровал избирателите и ще го видите от резултата

...
Не съм разочаровал избирателите и ще го видите от резултата
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Не съм разочаровал избирателите и ще го видите на 4 април

Не съм разочаровал гласоподавателите и ще го видите от резултата на 4 април. Това сподели водачът на „ Воля “ и лидер на листата на коалиция „ Патриотична коалиция – Воля и НФСБ “ в 3-ти МИР Варна Веселин Марешки в „ Лице в лице “ по бТВ.

Той разяснява и социологическите организации. " Слава Богу за мен, за нас от патриотичната коалиция, хората, жителите избират кой да бъде част от Народното събрание, а не социолозите. Ако избират социолозите нямаше да бъде в общинския съвет във Варна, нямаше да бъда на балотажа за кметския пост във Варна, нито с най-високия мажоритарен резултат в цялата демократична история, който реализирах на президентските избори ", съобщи още Марешки.

По думите му е обикновено патриотичната коалиция да бъде трета политическа мощ. " На този стадий от предизборната битка няма какво да приказваме повече за стратегии. Сега по-скоро да си приказваме за измамите. 450 хиляди българи гласоподаваха за мен на президентските избори. След това тъкмо с такива социологически внушения, излъгаха хората. Аз съм си свободен български жител, патриот и интереса ми е всички да живеят благосъстоятелно в страната. Обезкуражиха ги хората, по-малко гласоподаваха за нас на парламентарните избори. За това четири години хората ги ограбваха ", съобщи още Веселин Марешки. Според него подправените вести са разконцентрирали гласоподавателите на " Воля ". " Те ми пишат: " Ние се излъгахме, не гласувахме за вас, за това програмата за обективни цени на горивата, не е изпълнена ". Те споделят, че в този момент ще се постарят повече и няма да имат вяра на подправени -лози ", съобщи още Марешки.

" Понеже Вътрешна македонска революционна организация мъчно ще влязат в идващия парламент, ние поемаме ангажимент да бъдем тези, които ще внесем подобен законопроект, тъй като в действителност през вчерашния ден във вашето студио патерицата на шкембе челник тъкмо това ръсеше, че съм изказал нещо погрешно. Просто цитирах неща, които ги има във всички обществени мрежи. Цитирам Българското национално радио и Христо Иванов, който е почитан политик, изтъквам Мая Манолова и техни съпартийци - Волен Сидеров. Тримата в един глас настояват, че към този момент се вижда активизиране на клиентелските мрежи за пазаруване на гласове, а следеният избор от 300-400 хиляди към този момент се разпределя и към Вътрешна македонска революционна организация. Това го споделя Христо Иванов пред БНР. Това, че аз съм съобщил какво е споделил Христо Иванов, в случай че е неистина, значи Христо Иванов е излъгал ", добави още Марешки.

Той съобщи, че през вчерашния ден са един човек му се е обадил от Мелник. " Казва ми, че две циганета от младежката организация на Вътрешна македонска революционна организация са пристигнали да го тъпчат, да го заплашват, че ще уволнят него или брат му. Няма да им мине номера ", сподели Марешки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР