Не съм против коалиция ГЕРБ-СДС. Но дяволът се крие в

...
Не съм против коалиция ГЕРБ-СДС. Но дяволът се крие в
Коментари Харесай

Божидар Лукарски: Фандъкова се справя много добре като кмет на София


Не съм срещу коалиция ГЕРБ-СДС. Но дяволът се крие в детайлите, действително Съюз на демократичните сили не се явиха на евроизборите. В ЦИК Съюз на демократичните сили ги нямаше. Никой не сподели в нощта на изборите името на Съюз на демократичните сили, а единствено, че ГЕРБ печелят. Това съобщи някогашният ръководител на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски в предаването ”Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3

"Александър Йорданов с съвършения си съветски, ще ни показва в Европейския парламент. Той беше по-скоро номинация на ГЕРБ, а не на Съюз на демократичните сили ", сподели още той.

"Смятам, че Йорданка Фандъкова се оправя доста добре като кмет на София. Критиките постоянно ще са повече от позитивите, само че считам, че това е почтена кандидатура ", разяснява идните кметски избори Лукарски.

"Мая Манолова е по-добрият претендент на Българска социалистическа партия ", разкри някогашният ръководител на Съюз на демократичните сили.

"Ветото на президента е чисто популистко. В последна сметка партиите би трябвало да действат някак ", приключи Божидар Лукарски по тематиката за президентското несъгласие върху Закона за държавния бюджет и опцията партиите да се финансират посредством дарения от юридически лица и еднолични търговци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР