Не съм казвал на Симона Радева, че подозирам Георги Семерджиев

...
Не съм казвал на Симона Радева, че подозирам Георги Семерджиев
Коментари Харесай

Гаджето на Симона Радева: В следствието излъгаха, че съм й казал, че Семерджиев е катастрофирал

" Не съм казвал на Симона Радева, че допускам Георги Семерджиев за злополуката на бул. " Черни връх ". Това беше неверно представено в показанията ми пред следствието ", това споделил в Софийския градски съд Мирослав Якимов. Той е бил измежду първите озовали се на сигнала за злополуката, за която е упрекнат Семерджиев, при която на 5 юли м.г. починаха 2 девойки, сочи 24 часа.

Якимов тогава е бил служител на реда в 4-о районно управление (на МВР), към този момент е уволнен. Той е гадже на Симона Радева.

На въпрос на арбитър Стефан Милев дали е разпознал джипа на Георги Семерджиев, Якимов сподели, че първоначално колата била неразпознаваема. В следствие имал подозрения поради чанта в автомобила. Двамата се познавали, Семерджиев имал характерен външен тип.

Якимов изясни, че нямал спомен дали той се е обадил на Симона Радева или тя на него. Запитан кое е наложило в тази обстановка - по време на оглед на злополука, да се чуе с Радева, Якимов изясни, че кардинално се чували.

Той отхвърли да е казвал на Симона Радева за съмненията си, че Семерджиев е карал колата. Обясни, че в следствието, което води следствието, не снели показанията му вярно. Там е записано, че е споделил на Радева, че Семережиев е карал.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР