Не съм информиран за това. Но ако се окаже вярно,

...
Не съм информиран за това. Но ако се окаже вярно,
Коментари Харесай

Петков каза какъв риск грози Западните Балкани

„ Не съм осведомен за това. Но в случай че се окаже правилно, просто ще е цялостно безсрамие. Министерският съвет е контактна точка за Европейската прокуратура. Ако се пробват да видят кой влиза и излиза от Министерски съвет, с цел да видят кои са хората, подаващи сигнали, това ще е просто следващият бойкот. Ще разпоредя да схвана дали е по този начин. Това би било следващото безсрамие от Спецпрокуратурата. Трябва да се види доста деликатно дали се пробват да управляват хората, които желаят да дават сигнали към нас, тъй като знаят към този момент, че те отиват непосредствено при госпожа Кьовеши ”. 

Това сподели министър председателят Кирил Петков в отговор на въпрос дали Специализираната прокуратура е изискала информация от Министерския съвет за това какви хора са влизали в постройката на държавното управление.

По тематиката за войната в Украйна, Петков съобщи, че сега има риск Западните Балкани да са втора конфликтна точка.

" Най-лошото, което може да се случи за нас, е Западните Балкани още веднъж да са високо-рискови от позиция на сигурност, политически и тн. Затова за България районен съд Македония става още по-голям геополитически въпрос ", сподели министър-председателят.

" Тяхната Конституция включва групови права. Преброяването на същинския брой на българите в районен съд Македония ще стане действително тогава, когато успеем да реализираме смяна на това нещо ", добави Кирил Петков.

Той отхвърли да отговори дали ще изиска оставката на вътрешния министър Бойко Рашков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР