Не са събрани доказателства, които да сочат, че изчезналият 12-годишен

...
Не са събрани доказателства, които да сочат, че изчезналият 12-годишен
Коментари Харесай

Прокуратурата: Няма доказателства изчезналият Александър да е жертва на престъпление

Не са събрани доказателства, които да сочат, че изчезналият 12-годишен Александър е жертва на закононарушение. Това разяснява на брифинг представителят на Окръжната прокуратура в Перник Албена Стоилова.

„ Многократно се е случвало за къси интервали детето да бъде изпускано от взор поради болестта му, което е обвързвано с хиперактивност ”, уточни още тя.

Органите на реда изрично отхвърлиха информацията бащата на детето да е подлаган на детектор на лъжата. Той обаче е разпитан към този момент два пъти. „ Показанията му в качеството на очевидец не са спорни ”, акцентира Стоилова.

Няма данни детето да се е возило в градския превоз. Проверяват се всички камери - общински и на частни домове.  

Властите приканват хората да не престават да подават сигнали. 

От полицията в Перник обясниха, че се преглеждат всички камери непрекъснато, с цел да може по-бързо да се открие детето.

Сигналите са разнообразни, разясниха от регионалната полиция.

" Обаждат се жители, които мислят, че са видели детето. Има сигнали от цяла България. Има сигнали от хора, които мислят, че имат избрани качества. За да може да ни оказват помощ, те се пробват да ни насочат. Тези сигнали също се ревизират. Няма значение кой подава сигнал, той ще се ревизира ", споделиха от полицията в Перник.

Показания са снети и от околните на детето, които са били в непосреден контакт с него.

Това не е първото изгубване на Александър, като преди за по-кратко време е бил издирван и намиран. Не се е и налагало органите на реда да се включват, споделиха от прокуратурата.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/523318582724248
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР