Не са регистрирани напрежение и по-сериозни инциденти по време на

...
Не са регистрирани напрежение и по-сериозни инциденти по време на
Коментари Харесай

35 арестувани след вчерашното дерби между ЦСКА и Левски

Не са регистрирани напрежение и по-сериозни произшествия по време на футболната среща сред тимовете на ЦСКА и Левски. Задържаните са общо 35 души за носене на неразрешени предмети, маски, пиротехника, както и за владеене на опиати, оповестиха публично от Столична дирекция на вътрешните работи.

На построените в региона на стадиона контролно-пропускателни пунктове са арестувани общо 32-ма души, от които 16 за носене на неразрешени движимости и предмети, 12 - носещи маски, и по двама - за пиротехника и за владеене на наркотични субстанции. Други трима са засечени с дрога и отведени в ареста при инспекции в града преди началото на мача.

При щателна ревизия на трибуните, преди настаняване на публиката, са били открити две самоделни пиратки с дистанционно управление, които изпратеният на място сапьорски екип е обезвредил.

От Столична дирекция на вътрешните работи изричат признателност към почитателите, които са спазили ангажиментите и поетите задължения да не употребяват пиротехнически произведения по време на футболната среща.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР