Не са открити следи от насилие по тялото на 66-годишната

...
Не са открити следи от насилие по тялото на 66-годишната
Коментари Харесай

​Полицията съобщи подробности за учителката, която полетя от блок във Враца

Не са открити следи от принуждение по тялото на 66-годишната учителка Искра Г., която през вчерашния ден полетя от балкона си в жилищния комплекс „ Дъбника “ във Враца, оповестиха от полицията.
Както BulNews.bg заяви, трупът на дамата е открит към 9 часа сутринта край блок №10 от съседите й. Тя се е самоубила, като е скочила от терасата на жилището си на 6-ия етаж.
Ужасените очевидци незабавно повикали полиция, която направила оглед местопроизшествието, а по случая към този момент е формирано досъдебно произвеждане.
Съседите описват, че пенсионираната начална учителка живеела сама в жилището, откакто брачният партньор й умрял преди 2 години. Оттогава щерка й Галя идвала всеки ден, с цел да й оказва помощ и да се грижи за нея.
По непотвърдена информация, Искра страдала от тежка болест. Ден преди нещастието тя била на надзорен обзор и проучвания в болничното заведение. Същата вечер щерка й седяла с нея в дома й до към 21 часа, а към 3 часа съседи чули чудноват звук от жилището. Най-вероятно тогава учителката взела съдбовното решение и се хвърлила от блока.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР