Не разбрах какво става в прогнилата Столична община. Така започва

...
Не разбрах какво става в прогнилата Столична община. Така започва
Коментари Харесай

Богомил Бонев: Какво става в прогнилата Столична община

Не разбрах какво става в прогнилата Столична община. Така стартира късият пост на Богомил Бонев, чест коментатор на ставащото по висшите върхове на политиката у нас, и освен на тях. Бившият вътрешен министър обръща внимание този път на Столична община, Корнелия Нинова и „ игрите “ на Българска социалистическа партия.

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

Не разбрах какво става в прогнилата Столична община. Сутринта четох, че Корнелия жигосва някои приятели да не поддържат сглобката. Жълтите медии пуснаха за декор фотографията на Ваня Григорова. Демек, тя е „ някои приятели “. После разбрах, че Българска социалистическа партия са дали своят вот за сглобката. Без „ някои приятели “. Последно? „ Ваня не е, а Таков? “, дава отговор коментар под поста на въпроса на Бонев.

В по-ранен пост някогашният вътрешен министър разяснява проблема с убития мартин Божанов – Нотариуса:

„ Разстреляният мафиот Мартин Божанов-Нотариуса е бил пандизчия в Бобов дол. Как тогава жена му Гергана е получила допуск за работа с класифицирана информация, с цел да я назначат за проверяващ служител на реда в ГДБОП? “ Наивници. Едно време жена ми се сърдеше, че я проучвали, преди на непретенциозен лейтенант като мен да му разрешат брак. После избухна демокрацията и те Бойко Борисов го назначиха за основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Без изследване.

Друг настоящ пост на Бонев е обвързван с нареждането на Върховен административен съд Вълка да си събори хотела. Ето какво мисли по въпроса Бонев:

Но това не било хотел. Едната постройка била единствено за адаптация на дива свиня, а другата – помощна към нея. И прокуратурата си мълчи, и Министерство на вътрешните работи мълчи. А тук мирише доста мощно на чиста корупция. Най-дребната е тя при чиновниците от ловното стопанство. Те се подкупват с едно заричане да не ги уволнят. И незабавно станаха кошаревски очевидци. Това не било нов градеж, а ремонт на остарялата постройка. За сведение, остарялата „ постройка “ беше дребна барачка два на два метра. Голямата корупция е в принципала на ловното стопанство, който по-рано беше Министерски съвет, както и в Столична община. Самосезирайте се, бе. Интересно за какво мълчат като пукали и депутатите от опозицията от този регион!

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Още четете в секция Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР