Не разбирам този път какво прави Делян Пеевски. Аз по

...
Не разбирам този път какво прави Делян Пеевски. Аз по
Коментари Харесай

Антон Кунев: Това, което върши Пеевски, няма нищо общо с публичния образ, с ролята, с ключовите качества на ДПС

Не разбирам този път какво прави Делян Пеевски. Аз по принцип не одобрявам ролята на Пеевски в политиката в смисъл, че считам за нездравословно да се смесва бизнесът и политиката и когато едни пари текат от бизнеса към политиката и по-късно се връщат назад в бизнеса. Това за мен е най-лошата форма на ръководство, разяснява някогашният представител на служебното държавно управление Антон Кутев пред.

" Но оттатък това аз постоянно съм се стремял да не недооценявам Пеевски. Той има големи благоприятни условия, владее доста обществени технологии и е мощен фактор, изключително в случай че реши да е деструктивен, което е доказвал не един път. И все пак, аз не разбирам какво прави Пеевски сега ", уточни Кутев.

Според него Движение за права и свободи постоянно е било на напълно друга линия от това, което прави Пеевски:

" Това, което прави, няма нищо общо с обществения облик, с ролята, с основните качества на Движение за права и свободи, което през тези 35 години участваше в политиката. Те постоянно са били балансьор, те постоянно са били фактор, който регистрира всички страни, те постоянно са имали дълготрайна визия, която да е умерена. Това са качествата, които те залагаха и пренасяха през времето ", разясни Антон Кутев.

По думите му това, което сега прави Пеевски, няма нищо общо с тези качества и с тази позиция. Учудвам се по какъв начин Ахмед Доган приема всичко това, което става, тъй като Пеевски и Доган като облици са несъвместими, добави още той.

Антон Кутев сподели още, че в случай че някой сега може да провали проектите на Пеевски за ръководство на страната, това е президентът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР