Не разбирам това усложнено отношение към историята. Тенденцията понякога да

...
Не разбирам това усложнено отношение към историята. Тенденцията понякога да
Коментари Харесай

Френският посланик: Не разбирам тенденцията да се преувеличават измеренията на турското робство

" Не разбирам това усложнено отношение към историята. Тенденцията от време на време да се преувеличават измеренията на турското иго ". Това съобщи пред Българска национална телевизия нощес френският дипломат Ерик Льобедел.

Освен това той сподели още, че за относително късия си престой в България (от 1 октомври 2016 година - б.р.) не схваща и синдромът на периферията. " Синдромът на периферията би трябвало да се преодолее, България да осъзнае, че става доста по-централна в Европа, излиза на все по напред във времето и по отношение на значими страни, като в връзките с Русия, Турция, обстановката в Черно море и защитата на външните граници на съюза ", сподели Льобедел и посъветва България да се възприема като страна на предна линия.

" Франция ще продължи да предизвиква, поддържа и подтиква към продължение на промените и битка с корупцията ", сподели още посланикът. В отговор на въпрос, той посочи, че приказва за правосъдната промяна и битката с корупцията.

" Имаше такива опити при второто държавно управление на господин Борисов и в случай че тези опити придобият действителни контури, Франция ще ги насърчи ", акцентира дипломатът.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР