Не разбирам тази изнервеност, която демонстрира президентът Радев вчера. Да

...
Не разбирам тази изнервеност, която демонстрира президентът Радев вчера. Да
Коментари Харесай

Халил Летифов за бюджета: ДПС няма да подписва празен чек

Не разбирам тази изнервеност, която показва президентът Радев през вчерашния ден. Да имаш подозрения коя е родината на господин Карадайъ и всички турци и мюсюлмани е тежко непознаване на обстановката на самия български народ. Това сподели Халил Летифов, зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи по отношение на вчерашните съвещания с Движение за права и свободи при президента Румен Радев.

По отношение на проблема с министър Кирил Петков, Летифов сподели, че е значимо да се знае има ли един министър двойно поданство, депутатът от Движение за права и свободи разясни, че това е поради закона, който повелява изрично и важи за всички български жители. Нямаме нищо персонално към министър Петков, става въпрос единствено за спазването на закона, акцентира Летифов.

Той добави, че анти-ДПС реторика има не от през днешния ден и през вчерашния ден, а през последните 25 години. Само че тази анти-ДПС реторика няма да реши рецесиите, в това число и политическата, която ние виждаме, уверен е депутатът от Движение за права и свободи. Ако тези съвещания имаха за цел най-малкото да произведат възобновен разговор, късмет за сформиране на държавно управление, по този метод този късмет бива торпилиран и очакванията за сформиране на държавно управление в действителност клонят към нула. Това е забележимият резултат за политическото двуличие, за което ние приказваме, добави Летифов.

Относно актуализация на бюджета, той изясни, че Движение за права и свободи ще взе участие интензивно в разискванията, защото несъмнено има потребност да се прегледат финансите. След формираната комисия от Народно събрание през вчерашния ден, ще има към този момент естествена работа по бюджета. Но ние празен чек да подпишем и да не се ясни къде отиват тези разноски - ние няма да се съгласим, безапелационен е той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР