Не пропускайте 15-тото юбилейно издание на София Филм Фест във

...
Не пропускайте 15-тото юбилейно издание на София Филм Фест във
Коментари Харесай

Откриват София Филм Фест във Варна на 22-ри март, какво ще гледаме

Не пропускайте 15-тото юбилейно издание на София Филм Фест във Варна със специфична селекция от над 20 кино лентата от 22-ри до 30-ти март, музикална стратегия и още доста забавни събития.

В програмата на тазгодишното издание влизат филми удостоени с награди “Златна палма, номинации за “ОСКАР ” и “Златен глобус ”, селекция произведения на LUX 2024 и още доста от най-хубавото международно кино!

Пълната стратегия на 15-тото юбилейно издание на София Филм Фест във Варна е към този момент онлайн, а БИЛЕТИТЕ са към този момент в продажба на касата на ФКЦ-Варна и

„ Клопка “ на Надежда Косева открива София Филм Фест във Варна на 22-ри март от 19:00 ч. в зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна, а каква ще бъде обичайна музикална изненада по случай старта на фестивала уредниците към този момент резервират в загадка.

Филмът “Клопка ” е копродукция на България и Германия и жъне триумф още със своята международната премиера в Сао Пауло. Представен в програмата на София Мийтингс и определен в пазарите за постпродукция на Сан Себастиан и Сараево. Той е и една от двете български кино продукции, които вземат участие в Международната конкурсна стратегия на София Филм Фест и е кандидат за огромната премия „ София – град на киното “.

“Паднали листа ” на Аки Каурисмаки

В програмата можете да гледате също “Паднали листа ” на Аки Каурисмаки , едно от най-затрогващите заглавия в Кан. Филмът е считан от рецензията за най-хубавият му филм за последните двайсет години.

„ Прекрасни дни “ на Вим Вендерс ще ни прикове към огромния екран с мъдростта и вярата, струящи от новия му филм, а чувственият прочит на именитата София Копола за живота с Елвис Пресли в „ Присила “, акомодация от записките на Присила Пресли ше ни остави без мирис.

15-тото издание на София Филм Фест във Варна ще показа още “Шошана ” на Майкъл Уинтърботъм, “Старият дъб ” на Кен Лоуч, “Балканска черна кутия ” на Цветан Драгнев за живота на актьора и музикант Котарашки, “Под знака на огромната мечка ” на Филип Гарел и още доста вълнуващи заглавия!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР