Не познавам Алексей Петров, никога не съм говорил с него.

...
Не познавам Алексей Петров, никога не съм говорил с него.
Коментари Харесай

Денков: Не познавам Алексей Петров и никога не съм говорил с него

" Не познавам Алексей Петров, в никакъв случай не съм приказвал с него ". Това отговори министър председателят Николай Денков на Гроздан Караджов от Има Такъв Народ във връзка думите на Бойко Борисов тази заран, че Алексей Петров е посредничил за съставяне на кабинет.

Караджов попита дали и какви задължения са поети към Алексей Петров.

" Виждал съм го два пъти на среща с работодателските организации. Никога не см чувал за срещи на Алексей Петров с който и да е било преди убийството. Участвал съм във всички срещи по подготовката на законодателната и управническата стратегия и в никакъв случай там не е споменавано името на Алексей Петров. Имаше още веднъж внушения. Министерство на вътрешните работи не може да дава информация без позволение на прокуратурата, тъй че задайте тези въпроси към прокуратурата и се надявам тя да ви даде информация ".
Караджов попита премиера дали не се ли тормози за присъединяване на Алексей Петров в съставянето на кабинета и дали пред огледлото не вижда " призрака на Алексей Петров като въплъщение на държавното управление " Денков ".

" По-добре господин Караджов да приложи малко творчество. Тази притча с огледалото много се поизтърка и няма отношение, само че като се погледна в огледалото виждам себе си и своята съвест. Това е било през годините и постоянно съм казвал истината ", отговори Николай Денков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР