„Не помня как се запознахме. В социалните мрежи ли си

...
„Не помня как се запознахме. В социалните мрежи ли си
Коментари Харесай

В края на бременността: Малкоданска живее като кралица, вижт...

„ Не помня по какъв начин се запознахме. В обществените мрежи ли си писахме, в ресторант ли се видяхме, не помня... Човек на години съм!”. Така се майтапи брачният партньор на Гери Малкоданска - Алекс Ковачев, когато става въпрос за първата му среща със синоптичката. Нещата сред тях се случили непринудено и по думите му било обич от пръв взор. „ Не виждам доста телевизия. Знаех за нея единствено, че е млада, красива и интелигентна. Тя е съвършена цялост от доста неща. Спечели ме с всичко. Наистина е неповторима. Не знам да има дефекти. Нямам забележки към нея. Смятам, че тя е доста необичаен вид човек!”, рзказвал е интериорният дизайнер, който не стопира да хвали жена си.

Очевидно е, че Алекс към момента е много вдлъбнат по Малкоданска. Той по всякакъв начин се старае да я глези. Говори се, че дори й е подарил първокласно обзаведен апартамент в влиятелен столичен квартал. Известно е, че Ковачев има щерка в тийнейджърска възраст от някогашната си брачна половинка Таня, само че заобикаля да приказва за нея. В светските среди се шушука, че той се разделил с някогашната си поради възприятията си към Гери, а изоставената жена понесла извънредно тежко разлъката.

Интериорният дизайнерът се слави като един от най-хубавите в своята област. Той има планове освен у нас, само че и във Англия, Германия, Италия, Фрнция. Преди Малкоданска постоянно го придружаваше по време на командировките му зад граница, само че поради актуалната си бременност е прекратила пътуванията. В неговия магазин пък се продават мебели на зашеметяващи цени. Например, има диван за 46 000 лв., фотйойл за 34 000 лв. и дребна мраморна масичка за кафе, оценена на 9200 лв.. Клиенти на бутика са най-вече олигарси.

В момента червенокосата синоптичка е в напреднала бременност и следва след броени седмици да роди. Запознати издават, че тя към този момент се подготвяла за щастливото събитие, само че имала и някои терзания.

Първата бременност на Гери бе тежка и синът й Лео се роди прибързано. Поради тази причина страхът за бебето, което сега износва, е огромен. Близки до дългокраката красавица издават, че тя предпочитала да си почива и да пази леглото. Така я посъветвали и лекарите. През последните месеци Малкоданска не е доста дейна и в обществените мрежи - пуска единствено остарели фотоси и крие корема си от суверие.

По непотвърдена информация, Гери още веднъж чака момче. Тя нееднократно е разказвала за паниките, които е имала с пъвроводния си наследник Лео. „ Проблемите започнаха още в петия месец. Тогава към този момент се знаеше, че ще има прибързано раждане. Кога тъкмо щеше се случи обаче, никой не можеше да каже. Страхът е, че ти можеш да родиш детенце, което е под кг. Страхът е, че то може и да се оправи, само че не знаеш какви ще са следствията. Не знаеш дали детето ти ще вижда, дали ще те чува, дали ще се развива обикновено и дали ще има увреждания. Страхът е огромен и най-щастливото нещо в живота ти – раждането, е придружено от най-големия ти смут!”, споделяла е младата майка за перипетиите, през които е минала.

За благополучие, синоптичката имала поддръжката на мъжа си – интериорния дизайнер Алекс Ковачев. „ Беше в действителност доста сложен интервал. Аз бях доста обезпокоен за бебето и за Гери. Тя беше 40 дни в болница, не й даваха да мърда. До банята ходеше с инвалидна количка. Не беше прелестен миг в живота. Събраха се доста неприятности едновременно и продължиха много дълго време. Ние научихме доста неща – открих още аргументи, поради които да й се удивлявам. Тя прояви невероятна мощ и храброст в моменти, в които не се знаеше какво ще стане!”, казвал е дизайнерът по адрес на половинката си.

Когато дребният Лео се появил на бял свят, родителите не смеели да се зарадват, тъй като не знаели дали ще оцелее и дали ще има дълготрайни последици върху здравето му. Бебето тежало едвам 1,200 кг и прекарало в кувьоз близо 2 месеца. Родителите му имали право да го виждат по половин час дневно, само че той бил извънредно непълен. За шанс, детето към този момент е на 3 години и се развива обикновено.

Алекс и Гери са дружно от към 4 години.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР