Не отказвам да остарея, но мразя мисълта, че животът ни

...
Не отказвам да остарея, но мразя мисълта, че животът ни
Коментари Харесай

Изабел Аджани откровено за старостта

" Не отхвърлям да остарея, само че ненавиждам мисълта, че животът ни унижава ", признава френската актриса Изабел Аджани.

В момента Аджани взе участие в комедията " Mascarade " и минисериала " Diane de Poitiers ".

Отново в кината във кино лентата " Mascarade ", в ролята на Мерилин, на дребния екран в минисериала " Diane de Poitiers "... Изабел Аджани е на всички фронтове. Между двата плана актрисата дава ново изявление за списание " Paris Match ". Възможност тя да се върне към последствията от придвижването #MeToo и към мощните и разнообразни женски облици, които играе този сезон.

На 7 ноември France 2 ще излъчи двата епизода на " Diane de Poitiers " - минисериал, в който Изабел Аджани играе обичаната на крал Хенри II. Историческа персона, която обръща завладяващо внимание на външния си тип, тъй като отхвърля да остарее. Случаят на актрисата не е еднакъв с този на нейната героиня...

" Не отхвърлям да остарея. Бих предпочела земно битие като Бенджамин Бътън, макар че съм признателна, че след толкоз години се познавам по-добре ", разяснява 67-годишната актриса. " Но, да, ненавиждам концепцията, че животът продължава да ни унижава, преди последния стадий на библейското " прахуляк при праха "! "

" Трябва да активирате мозъка си за две минути! Смятате ли, че медицината срещу стареене е на мода, тъй като множеството хора не претърпяват старостта като злополука и са щастливи да са с единия крайник в гроба?, прибавя известната актриса. За звездата, носителка на пет " Сезар " -а, " също като Diane de Poitiers /Диана от Поатие бел.ред/ преди време, ние се борим с наличните средства - през днешния ден те са по-многобройни ".

След това майката на Барнабе и Габриел-Кейн (43 и 27 г.) загатва за обновяването на клетките, което се основава на научни открития. " Във всеки случай този актив ще бъде част от моята персона до гибелта ми. Веднъж феникс, постоянно феникс! /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР