Не очаквайте големи трусове и размествания. Сигурна съм, че когато

...
Не очаквайте големи трусове и размествания. Сигурна съм, че когато
Коментари Харесай

Антоанета Цонева: Важно е след ротацията посоката и високото темпо на работа да се запазят

Не очаквайте огромни земетресения и разбърквания. Сигурна съм, че когато се срещнем още веднъж след няколко седмици, ротацията ще е предходна. Това съобщи националният представител от “ - Демократична България ” пред Българска национална телевизия.

Тя акцентира, че най-важно след ротацията на премиера и вицепремиера е да се запазят посоката и високото движение на работа.

“Влизането на нов министър, колкото и да е мощен специалист, лишава месеци. Най-важното е всеки нов министър да е наясно с посоката и да може да устоя на това доста високо движение.

Виждам министри, които работят извънредно мощно. и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова би трябвало да създадат оценка на осъщественото от министрите, след което групите на ПП-ДБ и също ще създадат своите преценки. Не чакам трагични разбърквания ”, съобщи тя в предаването “Денят стартира с Георги Любенов ”. даде образец с проблем, който не се взема решение десетилетия в изборния й регион, където има редовно замърсяване на реката в Разград.

Екипи на министерството на екологията и водите са построили цяла нова система за мониторинг и надзор на положението на водата, в това число е проведено и наблюдаване с дронове. ”Има развиване, каквото най-малко 10 години не можеше да бъде реализирано - открити са кои са замърсителите, какво следва да се прави, а в бюджета за първи път от 34 години е планувано финансиране за усъвършенствания в пречиствателната станция.

Подобна работа визира по съответен метод живота на българските жители. Това би трябвало да бъде методът, когато се дават оценки на министрите ”, разясни представителят на “Да, България ”. дефинира като “станиолен звук ” престрелките по медиите сред политици от ръководещото болшинство, до момента в който в Народното събрание действително се прави потребна работа. Тя даде като образец протичащото се в последната седмица - приемането на нова формула за установяване на цените на медикаментите за онкоболните, която ще спести 10 милиона лв. единствено за 6 месеца, както и окончателното приемане на Закона за Българска народна банка по отношение на интеграцията на централната банка след влизането в Еврозоната.

“В Народното събрание продължаваме да сме супер фокусирани върху ползите на жителите, както и на бизнеса, защото приемането на еврото доста ще улесни стопанската активност. Посоката в целите се поддържа и за мен най-важното е темпото да бъде извънредно високо, както до момента ”, добави тя.

В същото време счита, че българската прокуратура и служби дължат пояснения след убийството на така наречен Нотариуса през тази седмица, защото е имало задоволително сигнали от анализатори, проверяващи публицисти и организации като Антикорупционния фонд за неговите дълбоки връзки в следите на профилираното правораздаване, заканите против съдии и  упражняването на надзор и въздействие в правосъдната система. В тази връзка е и нейно запитване дружно с народния представител към Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.

“Има задоволително информация и данни, че е основана незаконна мрежа за ходатайство за пазаруване на каузи, рекет и така нататък Дейността е била толкоз брутална - имало е закани към магистрати, които бяха изслушвани, само че нищо не се е подхванало. Обясненията на прокуратурата, че са били ни крачка да приготвят обвиняване, са извънредно несъстоятелни ”, съобщи тя.

“Къде са службите и къде е прокуратурата? Затова нашите старания са ориентирани към систематични промени посредством смяната в Конституцията и законите в правосъдната система. Затова настояваме за реформирането на службите и влизаме в пряк спор с президента. Този въпрос стои от ден едно и считаме да продължим в тази посока ”, добави Цонева.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР