Не очаквам следващото първенство да е по-интересно. Доста отбори свалиха

...
Не очаквам следващото първенство да е по-интересно. Доста отбори свалиха
Коментари Харесай

Херо: Приятели мислят, че Левски ще стане шампион, но аз ги приземявам

" Не чакам идващото състезание да е по-интересно. Доста тимове смъкнаха равнището си. И тези, които влизат съгласно мен няма да бъдат конкурентноспособни на водещите тимове. Без да ги жегвам, несъмнено. Очаквам група от пет-шест тима, които ще се открояват и те са ясни -,,,, и оттова виждам една сериозна пропаст. Очаквам 1948 да е по-добре и да се намеси в компанията на тимовете, които изброих.
 Гонзо захапа Мартин Петров: Нека поработи малко Гонзо захапа Мартин Петров: Нека поработи малко
Аз също съм за разновидността да се премине към различен цикъл с една подготовка. Коментирал съм го доста пъти, че би трябвало да променим системата от пролетта да е началото и до края на ноември. За ще бъде по-добре. С тези две подготовки убиваме футболистите. Хората, които управляват, очевидно не го одобряват това, аз споделям мнението си. Очакванията към в този момент са големи. Привържениците към този момент са в други измерения, което е обикновено.
 Крушарски: Пожелавам триумф на Левски Крушарски: Пожелавам триумф на Левски
Всички мислят, че надали не ще бъде новият първенец. Мои другари съществено мислят, че следващата година техният обичан тим ще завоюва купата. Аз малко ги приземявам, като им споделям, че би трябвало да минат най-малко още една-две години, с цел да може да надгради, да направи спомагателната селекция, тъй като сега като съпоставим капацитета с този на и преимуществото е за настоящия първенец.
37  България - Северна Македония 1:1
Не съм издирван за националния тим. Най-отблъскващо са резултатите на националния тим и положението на този отбор. По този метод мъчно български играчи ще излязат в чужбина, по този начин и треньори мъчно ще отидат на открито. Националният е огледало на българския футбол. Всички, които се занимаваме с него сме отговорни за това положение и би трябвало всички да се опитаме да допринесем за повдигане равнището на националния тим. Ако аз приема офертата от националния тим ли? Познавам себе си и не бих разрешил с мен да се случи това, което се приказва за сътрудниците, които бяха там - описи, мениджърски ползи и всякакви такива ", съобщи Димитър Димитров пред " Тема Спорт ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР