Не очаквам на следващите избори да можем да взаимодействаме с

...
Не очаквам на следващите избори да можем да взаимодействаме с
Коментари Харесай

Асен Василев: Не очаквам на следващите избори да си взаимодействаме с ГЕРБ

„ Не чакам на идващите избори да можем да взаимодействаме с ГЕРБ, в случай че там не стане извънредно трагична смяна, която действително да разреши да се случат промените в страната “.

Това сподели пред публицисти в Пловдив съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ Асен Василев.

Резултатът на ГЕРБ-СДС е 25,5% от гласуващите. Този на ПП-ДБ е 17,1 на 100

Той, Кирил Петков и Николай Денков организираха открит диалог с Никола Минчев и поддръжници на партията в Римския стадион в града.

„ Този парламент, който идва, по този начин както аз виждам, е че поддръжката, която можем да получим от страна на ГЕРБ, е изчерпана “, добави Василев, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му повода е, че ГЕРБ са ги подкрепяли, до момента в който промените са били на хартия.

„ В момента, в който промените трябваше да станат същински, ГЕРБ отхвърлиха да подпишат съглашение, че нещо такова ще се случи, камо ли да поддържат такова нещо “, уточни съпредседателят на Политическа партия.

Според него Бойко Борисов не оставя „ мазнинки “

Николай Денков уточни, че в хода на договарянията е споделил на Мария Габриел, че изборът на Борисов е или европейското развиване на България с Мария Габриел, или предишното с Пеевски. По думите му Борисов е избрал Пеевски.

„ Затова отиваме на избори, тъй като те желаят да си живеят там, където са живели преди 10-15 години “, добави Денков.

 „ Признавам си грешката, че повярвах, че промените, които започнахме с всички закони, можеха да продължат и с назначенията, само че видяхме, че ГЕРБ и Движение за права и свободи не са подготвени да дадат властта “, сподели другият съпредседател на Политическа партия Кирил Петков.

Службите и институциите наподобяват доста добре готови да работят за организации за черен пиар преди избори

Коментар пристигна и по отношение на акцията в Агенция „ Митници “ и арестуваните за контрабанда.

„ Ако в действителност има контрабанда, някой е вдигнал бариерата на границата, някой началник на промяна и на граничен пункт си е затворил очите. ДАНС или са създали контролно произвеждане и всичко това са го следили в действително време, или не са разбрали, или някой в ДАНС също си е затварял очите “, сподели Асен Василев.

Денков още веднъж напомни, че Живко Коцев е заплашван от и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов.

ПП-ДБ твърдо държаха за Министерство на вътрешните работи министъра и шефа на ДАНС, сподели той

Според него Антикорупционната комисия, Сарафов и ДАНС „ са спретнали едно мероприятие “ по отношение на основния секретар, без да са потвърдили нищо.

„ Те би трябвало да обяснят, в случай че е имало канали за корупция, кой ги е покривал, кой е пускал камионите, с цел да знаем каква е същинската картина “, добави Денков.

 ГЕРБ-СДС води ПП-ДБ с 8 пункта на идните избори България 2 мин. ГЕРБ-СДС води ПП-ДБ с 8 пункта на идните избори  Сабрутев за изчезналите пари в запаса: Осигурихме по-ниски цени за клиентите на Тази сутрин 3 мин. Сабрутев за изчезналите пари в запаса: Осигурихме по-ниски цени за клиентите на " Топлофикация "  Радан Кънев за фотосите с Живко Коцев: Политическа компроматна акция против ПП-ДБ 120 минути 3 мин. Радан Кънев за фотосите с Живко Коцев: Политическа компроматна акция против ПП-ДБ  Бойко Борисов: Ако всичко към абсурда с Министерство на вътрешните работи се окаже истина, бихме работили с ПП-ДБ България 3 мин. Бойко Борисов: Ако всичко към абсурда с Министерство на вътрешните работи се окаже истина, бихме работили с ПП-ДБ  ГЕРБ-СДС води ПП-ДБ с 8 пункта на идните избори България 2 мин. ГЕРБ-СДС води ПП-ДБ с 8 пункта на идните избори  Сабрутев за изчезналите пари в запаса: Осигурихме по-ниски цени за клиентите на Тази сутрин 3 мин. Сабрутев за изчезналите пари в запаса: Осигурихме по-ниски цени за клиентите на " Топлофикация "  Радан Кънев за фотосите с Живко Коцев: Политическа компроматна акция против ПП-ДБ 120 минути 3 мин. Радан Кънев за фотосите с Живко Коцев: Политическа компроматна акция против ПП-ДБ  Бойко Борисов: Ако всичко към абсурда с Министерство на вътрешните работи се окаже истина, бихме работили с ПП-ДБ България 3 мин. Бойко Борисов: Ако всичко към абсурда с Министерство на вътрешните работи се окаже истина, бихме работили с ПП-ДБ
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР