Не очаквам драма, може би ще се създадат медийни драми.

...
Не очаквам драма, може би ще се създадат медийни драми.
Коментари Харесай

Радан Кънев: ГЕРБ пожела да има избори и си ги получи

Не чакам драма, може би ще се основат медийни драми. Всичко е въпрос на малко диалози, ще се откри вид. Това отговори в ефира на БТВ евродепутатът Радан Кънев в отговор на въпрос има ли заплаха от конституционна рецесия при съставянето на първото служебно държавно управление след конституционните промени.

" Много по-добре е да има салда. Предишният вид сподели, че води до рискова свръхконцентрация на власт там, където не би трябвало да се основава ", добави той.

Евродепутатът разяснява и провалената ротация на държавното управление.

" Има политически обстоятелства - партията която държеше мандата, излезе и сподели, че няма да го осъществя. Партия ГЕРБ пожела да има избори и си ги получи. Въпросът оттук насетне е какво вършим както общество в тази сериозна обстановка, в която сме сложени ", акцентира Кънев.

Според него рисковете, които рухването на държавното управление и предварителните избори основават пред България, са доста и са доста съществени.

" Предупреждавахме за тях, в този момент към този момент белята е направена и би трябвало да посрещаме тези опасности. За кой ли път в обстановка на безпорядък и безредие би трябвало да се оправяме с проблеми, които изискват работещо държавно управление ".

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР