Не очаквах. Първата частTomb Rider: Първа мисия“ беше разочароваща. ,

...
Не очаквах. Първата частTomb Rider: Първа мисия“ беше разочароваща. ,
Коментари Харесай

Алисия Викандер отново!

Не чаках. Първата част „ Tomb Rider: Първа задача “ беше разочароваща., свърши с фалове... Знам, че тази промишленост се управлява главно от оборотите, тъй че втора част ще има, тъй като филмът мина летвата за продължение – с малко, само че сполучливо.

Сега обаче би трябвало да се акцентира на качеството. А първата добра вест тук е, че Алисия се е застъпила за нова сценаристка. Ейми Джъмп е огромната вяра на франчайза сега, тъй като в първата част носителката на „ Оскар “ Алисия безусловно нямаше какво да каже, с цел да покаже и парченце от големия си гений.

В първата част несъмнено бяха оставени няколко отворени малки врати за трилогия. На първо място стана ясно кои са неприятните  – Ана (Кристин Скот Томас) и господин Йефе (Дерек Джейкъб). Стана ясно и че Лара към този момент си желае парите и властта, които й се поставят по завещание. Така че втората част има всички предпоставки да бъде страхотна – освен, тъй като Лара ще си взима полагаемото, а и тъй като е забавно да забележим по какъв начин се е трансформирала в Лара на Анджелина Джоли.
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР