Не очаквах нашият президент да застава на такива абсурдни позиции.

...
Не очаквах нашият президент да застава на такива абсурдни позиции.
Коментари Харесай

Доц. Стойчев: Румен Радев ще излезе по-голям путинист от самия Путин

„ Не чаках нашият президент да застава на такива неуместни позиции. Казвам го в чисто човешки проект, споделям го от позицията на уверен русофил. Нашият президент ще излезе по-голям путинист от самия Путин, с цел да продължава да стои на тази позиция ”.

С тези думи политологът Стойчо Стойчев  коментира пред „ NOVA “ срещата сред Румен Радев и Володомир Зеленски през миналата седмица. Според него българския държавен глава е почнал да приказва „ по кръчмарски “ , а риториката му от ден на ден се доближавала до тази на Путин .

Според Стоев е доста евентуално Радев да бъде изолиран от сътрудниците си в Европейския съюз и НАТО, защото към този момент не въплъщава изпълнителната власт поради служебните кабинети . Политологът изрази мнение, че огромна част от българското общество е удовлетворени, че България най-сетне има постоянно държавно управление, защото се е уморило от тези на президента . По думите му позитивен е фактът, че сега всеки един закон и предопределение в 49-ото Народно заседание минават през гласоподаване, диспути и обществен напън

Политологът разяснява и поискана от Българска социалистическа партия оставка на военния министър Тодор Тагарев , само че съгласно него това няма по какъв начин да стане с 20 депутати , като предложи на партията да се ориентира повече към обществените политики .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР